De unde incepem amenajarea curtii

Ar trebui să înceapă prin citirea și învățarea mai multe despre design interior, dacă sunteți de planificare pe a face câteva modificări la casa ta. Chiar dacă instinctul și creativitatea sunt foarte importante în acest proces, nu trebuie să ignorați ceea ce recomandă profesioniștii cu experiență atunci când vine vorba de decorarea casei.

Una dintre cele mai simple etape în designul interior implică pictura o cameră. Paint oferă o cameră un aspect proaspăt, și se poate schimba complet sentimentul în spațiu. Paint vă permite să puneți o cratimă de stilul dumneavoastră individual în spațiu, și este un mod ieftin de a începe reproiectarea casa ta.

Când sunteți proiectarea camera ta, aveți nevoie pentru a face acest lucru la preferințele dumneavoastră. Sigur, acesta poate fi frumos de a avea un design de vizitatori va place, dar este de tine, care trebuie să trăiască acolo. Dacă ceea ce vrei sunt elemente specifice, ar fi perna de lux sau elemente nautice pentru a decora camerele tale, du-te pentru ea. Puteți obține întotdeauna lucruri noi, dacă vă decideți cu adevărat nu-mi place.

Asigurați-vă că vă determina tema de camera de zi înainte de a începe proiectul. Puteți alege să aibă o cameră de zi foarte jucăuș, cu un sistem de divertisment și jucării, dacă aveți copii sau o cameră de zi liniștită, cu un șemineu, dacă sunteți un cuplu proaspăt căsătorit.

Chiuvete piedestal sunt alegeri minunate în Băile mici. Aceste tipuri de chiuvete ocupă mai puțin spațiu, și fac o baie mica arata mai mare. Ei au, de asemenea, un apel elegant pentru a le care este clasic și funcționează cu orice decor. Le puteți găsi la magazinul local de îmbunătățire acasă la multe puncte de preț diferite.

Încercați să utilizați culoarea anului 2012 în camerele dumneavoastră. Anul acesta, culoarea aleasă este”Tangerine Tango.” Această portocală caldă are o mulțime de adâncime la ea și se pare sofisticat. Combină puterea lui Red cu prietenia galbenului. Puteți să-l includă cu ușurință în arta ta, pereti, covor, mobilier, și mai mult.

Când îți redecorezi spațiul, gândește-te mereu la revânzare. Deși s-ar putea să intenționează să trăiască în casa ta de ceva timp, valorile de revânzare sunt importante, deoarece situațiile se pot schimba. În cazul în care culorile tale sunt prea îndrăznețe, pentru a gusta specifice sau prea la modă, se poate avea un impact negativ valoarea viitoare de revânzare a casei tale.

Chiar dacă aveți mochetă în camera de zi puteți plasa un covor zona în zona de relaxare pentru a crea o notă frumos. Puteți să-l loc, astfel încât acesta iese în fața zonei așezat. În acest fel, veți avea un covor frumos să se uite la, și covor în fața canapea nu va primi purtat.

Puteți crește dramatic opțiunile de design interior în timpul următorului proiect de îmbunătățire a locuinței prin cablarea uneiprize într-o priză de perete duplex la un comutator de lumină. Acest lucru vă va permite să utilizați o masă sau lampă de podea pentru a aprinde camera în timp ce încă mai au confortul unui comutator de lumină montat pe perete.

După puteți vedea, designul interior poate fi distractiv, interesant și vă permite să creați un fel de casă în care vă veți simți confortabil. Păstrați aceste sfaturi în minte, face mai mult de cercetare și uita-te la reviste de design interior pentru a obține câteva idei pentru propriul proiect de design interior.