Designul Interior nu este doar pentru profesioniști! Sfaturi utile pentru amenajarea locuinței

Reefectuarea o cameră de sus în jos poate fi o întreprindere mare. Există, de obicei, atât de mult să ia în considerare, ar fi tesatura, specimene și diferite tipuri de podele pe care totul devine complicat. Incepand de mici este o opțiune, de asemenea. Mai jos sunt câteva sfaturi și modificări ușoare pe care le puteți utiliza pentru a face spațiul de locuit mai locuibil.
O modalitate foarte bună de a anima un spațiu altfel plictisitor sau complicat este de a crea un punct de focalizare în cameră. Acest punct focal va deveni punctul culminant al spațiului, și orice altceva care este în cameră va lucra pentru a sprijini punctul focal. Punctele focale să se gândească la lucru în jurul includ seminee, ferestre, opere de artă și piese impunătoare de mobilier.
Oricine trece printr-un proiect de design interior ar fi înțelept să includă oglinzi în cameră. Oglinzile au două beneficii majore pentru orice cameră în care se află. În primul rând, ele dau aspectul că camera este mai mare decât este, și în al doilea rând, ele reflectă lumina face camera ta arata mai luminos.

Atunci când sunt decorarea unui perete cu opera de arta, ar trebui să-l stea la nivelul ochiului pentru cel mai bun efect. Dacă atârnă opera de arta prea mici sau prea mare pe perete, se poate face camera ta par off-echilibrat și poate da chiar iluzia că camera ta este mai mică și slab organizat.

Când lucrezi la decorarea camerei unui copil, asigură-te că furnizezi din perspectiva unui copil. Țineți minte că un copil nu vede o cameră în același mod în care o vedeți. Copiii au nevoie de mobilier și opțiuni de depozitare, care sunt accesibile pentru ei. Asigurați-camera în condiții de siguranță de la pericolele potențiale, prin punerea-te în locul copilului dumneavoastră.

Dacă aveți un backsplash în bucătărie pe care le urăsc cu adevărat, ia în considerare pictura. Pictura un backsplash nu este o sarcină dificilă, și se poate schimba complet aspectul bucătăriei. Este, de asemenea, o opțiune mai puțin costisitoare decât îndepărtarea și înlocuirea backsplash existente. Puteți folosi chiar și un stilou de mortar pentru a picta în noi linii de mortar atunci când ați terminat.

Un sfat mare design interior este de a începe să meargă de vânătoare pentru antichități. Nu trebuie să plătești o avere ca să obții niște antichități interesante. Puteți merge întotdeauna la magazinele locale și să încerce să troc cu ei. Cine știe, s-ar putea termina cu ceva care va scânteie multe conversații.

Nu-ți fie frică de culoare! Deci, mulți oameni să păstreze pereții albi în casa lor, pur și simplu pentru că nu sunt siguri ce culori ar lucra pentru ei. Nu trebuie să înnebunești de culoare–chiar să pictezi un perete o culoare vibrantă va schimba senzația unei camere. Dacă vă este frică să picteze, începe cu perne arunca în culori strălucitoare și a vedea ce crezi.

Încercați agățat rame de imagine la un nivel de ochi, în loc de mai sus pe un perete. Opera de arta atârnate prea mare dă iluzia de plafoane inferioare. Păstrarea cadrelor la un nivel inferior, de asemenea, le face mai vizibile, și păstrează vizitatori de la a avea să se uite în sus, în scopul de a vedea arta ta frumoasa.

Când știi ce vrei să faci, este mai ușor pentru a obține materiale. Odată ce ați terminat cu acest prim proiect, va fi inspirat să păstreze merge. Începeți mici și veți fi uimit de modul în care se schimbă casa ta!